Monday, 21 May 2012

3tahun cerita disana...THE END

assalammualaikum...

3 tahun disana..dimana????SABAK BERNAM...x per klo org ckp eee ulunyerrr ko duduk...x pe t aq jawap boleh je menjalani kehidupan disana walaupon ulu...x de lh ulu mane nyer pon...udara segar kes jenayah x bnyak dapat santai2 kat laut tengok ombak....air sejuk cuaca suasana pagi yg sangat best...seronoklah...buktinye aq sihat bugar ni ha,,hihihi

gambar terkini,,,,sihat kn??ni 3 thn hasil duk kat SABAK BERNAM :)



3 tahun disana..buat ape????study ler kengkawan...POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH...ha kt situlah aq study untuk DIPLOMA PENGURUSAN HOTEL DAN KATERING.....Alhamdulillah dh pun habis dn secara rasminyer result ku telah membuktikan aku telah berjaya memiliki DIPLOMA....cuma belom grad je lg thn dpn InsyaAllah konvo...

kawan susah senang tangis gembira bersama :)



3 tahun disana...banyak pengalaman dan ilmu aku belajar..ilmu psal coz aq dh tentu2 lh kn...pengalaman lain pon byk jugak...pengalaman naik bas,naik lrt,monorel,ktm,prebet sapu,feri dan lain2 lagilah,,hihi
dlm mase 3 thn ni lh aq bljar semua ni...aq jugak bljr jd indipendent..huhu bergerak sorg2...ialah bila time blik kg kne sorg2 klo x de geng yg balik..sebab bilangan org kluang kat sana sngt lah sedikit,,,blh kira guna jari jer...so dri situ aq bljar hidup berdikari...so klo nk ajk g jln2 KL blh dh kot..hihihi so pengalaman tu sangat menakjubkan....

nak balik naik bas semester 2 bukit jalil



3 tahun disana aq kenal mcm2 jenis manusia..dan aq kenal ramai kawan dari seluruh negeri...memori paling best semasa dekat dgn mereka pensyarah2 dn KWN2 Dhk09 terbaik u all!!!!belajar samer2 jalan samer2...syok kn..nangis pon samer2 kn kn...hopefulyy x de yg terasa ati k sepanjang kiter bersama....

jalan sakan LANGKAWI SEMESTER 5 :) perjalanan paling jauh kami bersama....




 3 tahun disana ilmu yg di miliki sangat berharga...aku mengenali dunia hotel,dunia law,dunia perniagaan dan mcm2 lg....wah sgt memberi pengalaman yg takkn dilupakan....
 
finel projek semester6,,,banyak rintangan

3 tahun disana cinta je yg tak dpt..hihihi x per g sana nk belajar..(cari gak tp x de rezeki..hihihi)


3 tahun disana...sangat bnyak kenangan...serius klo nk cerita memang tersangat panjang..so ape pon yg telah berlalu itu menjadi memori yg akn mendatang pula perlu dihadapi...InsyaAllah dunia baru pula akn aku harungi selepas ini...sambung study???kerja???kahwin???haha mne satu...semua ikut usaha dan rezeki...mne yg dtg dulu aq pergilah ke arah itu...doakan yg terbaik yer :)

terimakasih 3 tahun pengalaman disana dari usia ku 18 hinggalh 21 tahun disana yg sangat menyeronokkan..walau ada kala ada kesedihan...plot cerita yg berbeza2,,,

selamat tinggal SABAK BERNAM...





1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...